Aymet Yazılım Sektörel Çözümler-Tekstil Müşteri / Satıcı Grubu Oluşturma

Beş maddede, nasıl mutlu müşteri yaratırız? - Ekonomi Haberleri

Ülkemizde tekstil sektörüne ait firmalar oldukça yaygın bir şekilde çalışma yapmaktadır. Üretim ve ihracat gibi alanlarda da hizmet gösteren bir çok firma çalışmalarına devam etmektedir. Tekstil ürünleri üretim aşamasında kademeli bir tablo sergiler. Tekstil sektörüne ait bir ürün son kullanıcıya ulaşana kadar bir çok firmanın muhasebe işleminden geçmektedir. Örneğin pamuğun çiftçiden alınması, ipliğe dönüşüm işlemi, kumaş üretimi, kalıp, model, dikim çalışması, aksesuar ve baskı eklentileri, toptancı firmaya ve son olarak perakende satıcıya ulaşması gibi ön işlemler tekstil sektörüne ayrı bir hareket kazandırmaktadır.

Tekstil sektörüne ait firmalar bahsettiğimiz alanların herhangi birisi ve birkaçında faaliyet gösterebilir. Sistem bu şekilde olduğundan firma için alıcı ve satıcı hesaplarının takibine ait hesap ve işlemlerin takibi hususunda profesyonel çözümlerin kullanılması bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu aşamada tekstil firmaları muhasebe ve ön muhasebe programları ile hesaplarını kolay bir şekilde takip etmektedirler.

Aymet Yazılım Çözümleri tekstil sektöründe de müşteri takibi açısından ön muhasebe ve muhasebe programı kategorisinde uygun fiyatlı ve pratik çözümler sunmaktadır. Aymet Kobi, Aymet Ticari Muhasebe ve Aymet Genel Muhasebe ön muhasebe ve muhasebe programı paketleri tekstil sektörünün ister üretim, ister perakende, isterse toptan sektöründe rahatlıkla kullanabileceği yazılımlardır. Bu ön muhasebe ve muhasebe programını kullanmakta olan firmalar müşteri ve satıcı gruplarını ayrı bölümlerde kaydederek hesaplarını daha detaylı tutabilmektedirler. Aymet Yazılım ön muhasebe ve muhasebe paketlerinde standart olarak bulunan Cari modülü ve bu modüle ait Cari Grupları modülü ön muhasebe ve muhasebe yetkilisinin grup oluşturma ve yönetim işlemlerine imkan tanımaktadır. Yetkili burada müşteri ve satıcı grubunu oluşturup bu gruplar içinde ayrıca il, ilçe grupları, oluşturabilir. Grup işlemi ön muhasebe veya muhasebe yetkilisinin talebine göre bir çok şekilde grup içinde grup biçiminde tanımlanabilir.

Aymet Yazılımlarına ait tüm versiyonlarda rapor görüntüleme kriter giriş pencerelerinde Cari Grubu tanımlanmış kullanıcıya rapor aşamasında esneklik sağlanmıştır. Aymet yazılımları kullanan bir ön muhasebe veya muhasebe yetkilisi Cari modülü haricindeki bir çok raporda cari gruplarını seçebilmekte ve bu gruplara ait raporları ekranda görüntüleyebilmektedir.

https://www.aymet.com.tr/haberigoster.aspx?p=116